Meny Mer om vår idé

Exempel

Lär dig OBM

Förändring

Ledarskapsutb.

Sagt om oss

Vilka är vi?

Gå med

Kontakt

 

Ledarskapsutbildning

Vill du bli bättre på att hantera människor?
Har du gått ledarskapsutbildningar men har ändå kvar en del utmaningar i ditt ledarskap?
Lärt dig olika modeller, teorier, fyrfältare men känner att det fortfarande saknas något?


Du är inte ensam. Vi har träffat många ledare genom åren som sagt att de gått många bra ledarskapsutbildningar men fortfarande saknar något.
Vi vill ändra på det och startar en exklusiv utbildning för chefer och ledare som vill satsa på sitt ledarskap. Du som vill bli en bra ledare och är beredd att satsa på det.
Vi erbjuder ingen quick-fix utan hårt arbete med regelbundna träffar över ett år där du får träna på konkreta situationer. Du får gärna ta med dig dina egna utmaningar så hjälper vi dig att lösa dem.
Vi träffas i en liten grupp och vi är två erfarna utbildare med egen ledarskapserfarenhet och lång erfarenhet av att hjälpa ledare.

Målgrupp
Erfarna chefer/ledare som är intresserade av att träna, utvecklas och ständigt förbättra möjligheten att få sitt team/medarbetare att prestera sitt bästa.

Upplägg
Vi tror att lärande är en kontinuerlig process som sker bäst i grupp och att det tar tid att sätta och vidmakthålla goda vanor. Därför har vi ett program som sträcker sig över ett år. Vi börjar med ett internat, två dagar. Därefter ses vi en eftermiddag i månaden.

Pedagogik
Träning ger färdighet. Vi bygger vår pedagogik på empirisk forskning från inlärningspsykologi. Information och attitydpåverkande insatser leder som ni vet inte alltid till beteendeförändring.  Därför har vi fokus på beteenden som leder till önskat resultat.

Genomförande
Vi kan genomföra det som en öppen kurs för dig som vill träffa nya kollegor, internt i en organisation eller som ledningsgruppsutveckling. Vi jobbar med små grupper för att ge alla den tid och uppmärksamhet som behövs.

Kursledare
Leif E Andersson och Peter Fichtel. Båda leg. psykologer med beteendeinriktning/OBM (Organizational Behavior Management). Vi har tillsammans mer är 50 års erfarenhet av att jobba med beteendeförändringar både i stort och smått, offentligt och privat, som chef, medarbetare, utbildare och konsulter.